Privatlivspolitik

Aqua Smile

Kom og vær med...

 

 

 

 

 

Privatlivspolitik

Oplysninger, du sender til os gennem vores kontaktformularer, kan inkludere navn, telefonnummer, e-mail og virksomhed. Disse oplysninger bliver behandlet fortroligt og bliver kun brugt til det formål, som er beskrevet i den udfyldte kontaktformular.

 

Vi gemmer ikke nogen oplysninger, vi ikke har brug for, og vi gemmer ikke nogen oplysninger længere, end lovgivningen tillader. Du har en række rettigheder i forhold til det data, vi gemmer om dig – herunder at få at vide, hvilke informationer vi har, at få oplysninger slettet eller rettet, at få oplysninger udleveret samt at gøre indsigelse mod brugen af dine oplysninger til markedsføring. Ønsker du noget af dette, opfordrer vi dig til at kontakte os.

 

Dog er det værd at bemærke, at nogle oplysninger som eksempelvis faktureringsinformation skal gemmes i mindst 5 år ifølge dansk lovgivning, herunder blandt andet bogføringsloven.

 

Ud over ovenstående metoder gennem hjemmesiden kan vi også indsamle oplysninger om dig gennem e-mails, sociale medier eller telefonsamtaler, eksempelvis hvis vi skal bruge information for at udføre et stykke arbejde for dig. Disse oplysninger bruges udelukkende til det arbejde, vi har aftalt, vi skal udføre for dig.

 

Vi gør opmærksom på, at vi i undervisningen tager billeder og videoklip, som vi kan vise på de sociale medier og anvende i vores uddannelse af andre instruktører. Men vi vil dog på igen måde vise billeder eller videoklip, som kan virke anstødende.

 

Aqua Smile

v/Aqua Feelings

Telefon: 26 25 78 88

am@aquafeelings.dk

Copyright @ Alle rettigheder tilhører Aqua Smile

Birgitte & Allan Merrild

Instruktører